Equip

Neus Carruesco
Neus Carruesco

Neus Carruesco

La Neus té un increïble do de gents i esperit comercial. Des dels seus inicis com a guía turística, passant per empreses com Keytel, Hotel Alimara i Hotel Princesa Sofía, ha sabut prestar servei al client comprometent-se sempre amb els objectius i valors de l’empresa.

Apassionada de la vida en qualsevol faceta: gastronomia, moda, viatges, teatre… De somriure fàcil, sempre tindrà temps per prendre un cafè i parlar, aportant matissos interessants.

Coincideix amb la seva sòcia Laura en el projecte d’obertura del buc insígnia de la companyia Hesperia, l’Hotel Hesperia Tower, i a partir de llavors creen la seva pròpia empresa, OuiSellyou.

Mòbil: +34 647 530 007

Correu: neus@meetingranollers.com

Laura Domínguez
Laura Domínguez

Laura Domínguez

Després d’acabar els estudis de Publicitat i Relacions Públiques, es va iniciar en el camp comercial a la cadena Derby Hotels.

Durant anys ha treballat en Palaus de Congressos i Hotels de Barcelona, aportant visió de negoci, sentit comercial i rigurositat.

Quan no està treballant en algún projecte de comercialització, la trobaràs pel Camí de Ronda, llegint o assajant receptes de cuina al so de la bona música i amb una copa de bon vi negre.

Coincideix amb la seva sòcia Neus en el projecte d’obertura del buc insígnia de la companyia Hesperia, l’Hotel Hesperia Tower, i a partir de llavors creen la seva pròpia empresa, OuiSellYou.

Mòbil: +34 639 367 862

Correu: laura@meetingranollers.com

Eva Amargant
Eva Amargant

Eva Amargant

Eva és diplomada en el grau de Turisme i gestió de l’oci per la escola universitària del Maresme Tecnocampus- UPF. Durant el 2016 ha cursat un Màster en Innovació en la Gestió Turística de Destins Urbans al CETT- Barcelona.

Ha realitzat practiques en diversos establiments com ara albergs i oficines de turisme.

Actualment és la persona responsable de la Oficina de Turisme de Granollers tot donant sortida a la seva vessant d’atenció i servei al client. Junt amb la resta de l’equip treballa amb l’objectiu que Granollers esdevingui una destinació MICE coneguda.

Persona amb motivació per aprendre coses noves, organitzada i responsable,  li agrada viatjar, conèixer noves cultures i idiomes.

Mòbil: +34 646 873 378

Correu: info@meetingranollers.com