QUATREPAMS

QUATREPAMS

QUATREPAMS

Descripció:

Quatrepams ofereix experiències gastronòmiques úniques. Una oferta d’alt nivell, contrastada i basada en el producte de proximitat i/o ecològic. El concepte de gastronomia itinerant parteix d’un principi fonamental: crear una experiència gastronòmica cuinada in situ en un espai veritablement especial.

Els esdeveniments es conceben com una experiència global i única, en què tots els elements conviuen en perfecta harmonia.
 L’oferta gastronòmica s’adapta a l’espai en què s’ha de disfrutar o a la inversa: disposen de l’espai perfecte on gaudir amb la proposta.

A Quatrepams tenen predilecció pels esdeveniments que inclouen activitats participatives, educatives o lúdiques que conviuen amb l’esperit global de la celebració i que, juntament amb l’espai i la gastronomia, tanquen el cercle màgic d’una experiència incomparable

El client pot escollir entre l’oferta gastronòmica, les localitzacions d’un catàleg exclusiu i les activitats que es proposen per compondre una experiència a la carta. O fins i tot proposar idees que es gestionaran i es duran a terme, sempre que siguin factibles.

L’oferta també es pot gaudir en localitzacions pròpies. L’empresa compta amb recursos i productes propis i personals. Això permet cuinar a diferents espais i organitzar les activitats mantenint un control absolut i personal sobre els serveis  oferts.

Adreça:

C/ Mare de Déu de Montserrat 38, 5è 1a

08401 Granollers

Localització:

També us pot interessar: