PALAU D’ESPORTS

PALAU D’ESPORTS

Descripció:

L’any 1992, en motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, es va construir el pavelló poliesportiu per tal d’acollir les competicions d’handbol masculí i femení de la ciutat. Actualment, l’utilitza el Club Balonmano Granollers per als seus entrenaments i competicions oficials.

Les seves instal·lacions ofereixen diferents usos i permeten esdeveniments de gran format. La pista central té una superfície de parquet i les graderies poden acollir fins a 5.500 persones. La pista annexa, amb terra de PVC, no té graderia pero podria acollir algun altre tipus d’esdeveniment alternatiu.

En els dos laterals de l’edifici hi ha una plaça exterior amb terra de ciment i dues portes d’accés, adients per acollir presentacions de producte, activitats de team Building o servei de restauració. El Palau d’Esports també disposa d’espais interiors diàfans i grans que permeten un back up de l’espai exterior, un cocktail, un sopar de gala, una presentació de producte o una activitat indoor; el Palau conta amb vestidors, una sala de premsa, i una sala VIP en dos nivells.

Adreça:

c/ Francesc Macià, sn
08401 Granollers
Barcelona

Localització:

També us pot interessar: