L’esdeveniment MAC torna al juny a l’espai Roca Umbert, a Granollers

L’esdeveniment MAC torna al juny a l’espai Roca Umbert, a Granollers

El MAC torna el dia 1 de juny a Roca Umbert de Granollers

La Fira MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya) és el punt de trobada a Granollers de tots els professionals del sectors audiovisual, creatiu i tecnològic. Es celebra des de fa 17 anys i s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència d’aquest sector, oferint als usuaris coneixements teòrics i pràctics òptims per a desenvolupar la seva activitat. És alhora un espai per intercanviar innovació, continguts i, especialment, per a reflexionar sobre l’evolució del propi sector.

 

Programa MAC 2016

El MAC 2016 es celebrarà el dimecres 1 de juny a la seva ubicació habitual, a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, en el decurs d’una única jornada. L’assistència és gratuïta i el format similar al de la passada edició, tot i que  incorpora una important novetat: l’OPEN MAC. 

A partir d’ara, el MAC s’extèn per la ciutat de Granollers, més enllà dels límits d’espai i temps del propi  esdeveniment amb l’objectiu d’arribar a nous públics, impulsar noves iniciatives, col·laborar amb certamens de prestigi i donar, a la vegada, un major impuls i visibilitat a la marca MAC.

La 17a. edició del Mercat Audiovisual de Catalunya tindrà lloc als mateixos espais de l’any passat i s’articularà a través dels 4 espais del MAC: Espai 1 (Sala de ponències principal), Espai 2 (Plató), Espai 3 (amb les sales 1, 2, 3 i 4) i Fira MAC (Speech Corner i MAC Tecnològic).

 

Granollers, ciutat d’esdeveniments

Granollers és una ciutat amb personalitat pròpia, amb carrers i distàncies caminables al voltant d’un dels seus principals exponents patrimonials, La Porxada,  declarada Bé cultural d’interès nacional al 2006.  Les troballes modernistes són una constant en la descoberta d’aquesta ciutat ” sostenible i visitable” amb una gastronomia exquisida, amb molts productes de proximitat provinents de la plana on es situa, el Vallès.  Regada pels marges del riu Congost que la travessa de nord a sud i envoltada pel massís del Montseny, els cingles de Bertí i la Serralada de Marina, que formen el teló de fons natural de la ciutat on s’hi poden realitzar nombroses activitats a l’aire lliure, com ara Teambuildings i Outdoor Trainings . L’ampla i variada oferta d’espais singulars per  a la celebració d’esdeveniments i turisme de reunions lligada a la bona situació geogràfica i de comunicacions fan que Granollers configuri una oferta diferenciada per al sector MICE a només 20 minuts de Barcelona.

 

Si necessiteu més informació sobre l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment a Granollers, no dubteu a contactar-nos, a @meetingranollers coordinem tota l’oferta MICE de Granollers.  Ens trobaràs via mail: info@meetingranollers.com o  al telèfon +34 647 530 007.