La Tèrmica, espai singular per a esdeveniments a Granollers

La Tèrmica, espai singular per a esdeveniments a Granollers

La Tèrmica  és un espai molt representatiu de Granollers amb una construcció singular. És una formació laberíntica, amb  llargs passadissos interns, que incorpora el conjunt de la maquinària conservada des de la dècada dels 50 del segle passat, donant com a resultat un  ambient idoni i també força adaptable per a rodatges i esdeveniments singulars, com per exemple presentacions de producte.

La Tèrmica és un dels espais més característics del conjunt d’equipaments recuperats per a esdeveniments de Roca Umbert, fàbrica de les Arts,  que pertany al municipi de Granollers. En concret, la Tèrmica  era  el sector que proveïa d’energia elèctrica i vapor a l’antiga Fàbrica Roca Umbert de Granollers des de principis de la dècada de 1950 fins al 1992, any en què es va tancar definitivament. Generava energia elèctrica a partir de la crema de combustibles fòssils, inicialment carbó, i finalment fueloil o gas natural. És un dels edificis de les seva classe millor conservat en millor estat de conservació a Catalunya i pertany a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya. 

En aquestes instal.lacions s’han rodat spots com ara el del perfum Le Male, de Jean Paul Gaultier, en concret l’interior del vaixell de l’anunci publicitari. La Tèrmica també ha acollit altres campanyes de producte final, com ara de la marca Kit Kat , entre d’altres.

Si vols organitzar un esdeveniment a  la Tèrmica de Roca Umbert, contacta’ns a info@meetingranollers.com o al telèfon +34 647 530 007 i si vols estar al dia de tota la informació relativa al MICE de Granollers, segueix-nos a les nostres xarxes socials Facebook ,  Twitter i Linkedin !