HOTEL CASA FONDA EUROPA ***

HOTEL CASA FONDA EUROPA ***

Descripció:

Allotjament

Fundada l’any 1771, l’Hotel Casa Fonda Europa és la fonda més antiga de Catalunya. Un edifici d’aires modernistes que ha aconseguit mantenir els encants de la construcció i la decoració de fa 200 anys, i al mateix temps, els ha combinat amb les comoditats del disseny més actual.

37 habitacions de materials nobles, ceràmiques d’autor i sedes situades al centre històric de Granollers, a 10 minuts a peu de l’estació de tren de Granollers centre.

Restaurant i sales 

La Fonda Europa és coneguda sobretot pel seu restaurant, que serveix cuina tradicional catalana. Aquest establiment compta amb una sala a la planta baixa amb accés directe des del carrer, amb capacitat per 80 persones per fer serveis de cocktail o dinar assegut amb llum natural.

Hi ha tres salons per banquets a la planta baixa amb capacitat per a 30, 40 i 80 persones.

A la primera planta hi ha la biblioteca per reunions o àpats privats de fins a 8 persones. La sala amb la llar de foc, ideal per la sala lounge, servei de restauració, o una reunió d’unes 25 persones. Per últim, també hi trobem la sala Gran, apte per a dinars privats o trobades de fins a 40 persones. Hi ha servei d’aigües al passadís de les sales.

NIRTC: HB-000199

Adreça:

c/Anselm Clavé, 1
08402 Granollers
Barcelona

Localització:

També us pot interessar: