Què és @meetingranollers?

La ciutat de Granollers, en la seva voluntat de donar a conèixer el seu potencial com a seu del turisme de reunions, ha creat una oficina de comercialització i coordinació de tota la oferta de la ciutat per ajudar a l’organitzador d’esdeveniments i poder donar una resposta global a les seves necessitats.

QUINS SERVEIS OFEREIX @MEETINGRANOLLERS?

T’assessorem sobre els espais disponibles a la ciutat de Granollers i en la tramitació dels permisos municipals, elaborem una oferta conjunta i gestionem la demanda amb els proveïdors. Establim contacte amb els professionals de cada sector a nivell local, organitzem visites d’inspecció i donem assistència a l’organitzador.

GRANOLLERS,
CIUTAT MICE

Granollers gaudeix d’una situació privilegiada al centre de la comarca del Vallès Oriental. Edificis singulars vinculats a la indústria tèxtil, una oferta comercial atractiva i equipaments esportius de qualitat a només 5 quilòmetres del Circuit de Barcelona – Catalunya i del centre comercial la Roca Village, a 20 quilòmetres de Barcelona i el Parc Natural del Montseny, i molt aprop de les platges del Maresme.

Equipaments

Últimes Entrades