ESPAI GASTRONÒMIC

ESPAI GASTRONÒMIC

ESPAI GASTRONÒMIC

Descripció:

L’Espai Gastronòmic va néixer amb la idea d’oferir un espai versàtil, en ple centre de Granollers, on poder trobar cursos de cuina, tastos de vins, tertúlies, cicles de conferències, etc. El recinte també es pot llogar de forma particular.

Treballa amb professionals del sector de la gastronomia, els esdeveniments i la decoració per oferir els millors productes i serveis als clients. L’Espai Gastronòmic és un nou concepte de local, un recinte privat, pensat i equipat per fer realitat el que et puguis imaginar o disfrutar amb el que et proposin. Tot plegat en un context innovador, atrevit, diferent i multifuncional. I el més important: només per a tu, ja que únicament s’admet un grup.

L’espai és ideal per reunir-se amb absoluta intimitat i disposar de les eines necessàries per treballar i assaborir un bon cafè en grup o una àpat de treball o celebració. Ideal per a reunions de fins a 30 persones, disposa de wifi, monitor de 65 polzades i el material audiovisual necessari per a trobades empresarials.

També s’ofereix un servei de coaching empresarial a partir de totes les possibilitats que planteja la gastronomia. S’imparteixen cursos de cuina per potenciar la creativitat, la competitivitat i la cohesió, per aconseguir els objectius proposats de manera lúdica i molt efectiva.

Es dissenyen menús ajustats a les teves necessitats. Una àmplia diversitat de preus i productes per arribar a tots els públics. Propostes gastronòmiques ideades per disfrutar a taula o fer una degustació a peu dret acompanyats amb els vins i caves adequats per donar plaer al paladar.

Adreça:

C/ Príncep de Viana, 25

08401 Granollers

Barcelona

Localització:

També us pot interessar: