El Palau d’Esports de Granollers, ideal per a esdeveniments sostenibles

El Palau d’Esports de Granollers, ideal per a esdeveniments sostenibles

Els temps estan canviant per al turisme MICE. Fins el 2008, abans de la crisi econòmica, una bona reunió havia d’estar carregada de luxe i exclusivitats perquè fos única i inoblidable.

No obstant això, en els darrers temps, el paradigma ha canviat i ara el luxe pot ser entès com un malbaratament. Una nova corrent ha pres força per substituir-lo: la sostenibilitat. En aquest sentit, tant els palaus de congressos, les institucions firals i altres instal·lacions destinades a la celebració d’esdeveniments han pres cartes en l’assumpte per aconseguir major sostenibilitat en el desenvolupament de les seves activitats.

És el cas del Palau d’Esports de Granollers, que representa un punt de trobada per a tot tipus de reunions, congressos, incentius, espectacles, fires i una infinitat d’esdeveniments que atreuen a milers de persones cada any.

El Palau d’Esports de Granollers ofereix la possibilitat d’organitzar presentacions, convencions, congressos o qualsevol activitat de relacions públiques, social o comercial. La polivalència de les seves instal·lacions permet dur a terme qualsevol tipus d’esdeveniment, tant de petites com de grans dimensions, i les seves múltiples combinacions permeten adaptar-se a les necessitats de cada client i dels seus productes. A més, ho fa en un entorn sostenible i adaptat als temps moderns.

Les seves instal·lacions tenen una superfície de 26.607 metres quadrats, dels quals 13.296 m2 corresponen al pavelló esportiu, 3.308 m2 a l’edifici annex i la resta a la urbanització exterior. Actualment té una capacitat per a 3.899 espectadors, podent-se augmentar 1.786 localitats gràcies a unes graderies mòvils, resultant un aforament total de 5.685 seients.

Disposa d’una pista central de 50×30 m amb superfície de parquet i una pista annexa de 42×22 m amb superfície de PVC. Dues pistes d’esquaix amb superficie de parquet. Pista descoberta de ciment. Disposa de lavabos per al public, de 7 vestidors per a esportistes, 2 vestidors per a àrbitres, sala de premsa, sala VIP, sala de seguretat, bar i el Centre de Medicina de l’Esport.

Així doncs, les reunions de negocis han canviat, i el Palau d’Esports de Granollers ofereix l’oportunitat de veure i aprendre dels senyals visuals, el llenguatge corporal i l’ambient en general en un marc modern i respectuós amb el medi ambient. Aquests elements no verbals i l’oportunitat de veure, sentir i absorbir la información dels esdeveniments atorguen un nivell d’aprenentatge que no s’adquireix fàcilment a través d’esdeveniments online o en altres entorns.