Directius internacionals de l’empresa Bosch visiten Granollers

Directius internacionals de l’empresa Bosch visiten Granollers

El passat 14 de juny, un grup de directius internacionals de l’empresa multinacional Robert Bosch GmbH,   que es reunia a la planta Bosch Sistemas de Frenado, S.L.U., ubicada a Lliçà d’Amunt, van poder visitar la ciutat de Granollers, com a activitat cultural complementària. El grup estava format per 27 persones procedents de plantes de l’empresa Bosch ubicades arreu del món: Alemanya, EEUU, França, Mèxic, Tailàndia, Turquia i la Xina, a més dels membres de la planta de  Lliçà.

La visita, a càrrec de la Marga Arnedo, Guia Turístic Oficial de  Catalunya, va durar una hora i mitja i es va fer a peu, donat que Granollers és una ciutat molt “caminable” o walking city, com es denomina ja en anglès aquest concepte de nou encuny, utilitzat per definir les ciutats que són grates per ser descobertes  sense tenir que utilitzar cap mena de transport i, per tant, més sostenibles i ecològiques.

El grup, que  va iniciar la ruta a Roca Umbert Fàbrica de les Arts , va poder conèixer la història medieval de Granollers, els trets principals del Modernisme d’estiueig, molt present a la ciutat , així com rebre informació dels devastadors efectes que van tenir els bombardeigos durant la guerra civil,  visitant un refugi antiaeri que, segons la guia Marga Arnedo, va estar un dels elements que  més  va sorprendre als participants. El fet més anecdòtic va estar, possiblement, que tot just en el moment que el grup visitava  l’Ajuntament,  es va trobar de forma fortuïta amb l’Alcalde de Granollers, l’ Il·lustríssim Sr. Josep Mayoral i Artigas,  qui va apropar-se per a saludar al grup. La visita va finalitzar a la Fonda Europa, la més antiga de tot Catalunya i alhora edifici emblemàtic de Granollers.

 

Planta empresa Bosch a Lliçà d'Amunt

La multinacional, fundada al 1886 per Robert Bosch a Stuttgart, va néixer com un “Taller de Mecànica de Precisió i Enginyeria Elèctrica” i s’ha anat convertint, amb el pas dels anys, en l’actual  multinacional Robert Bosch GmbH. La seva història s’ha caracteritzat, des del primer moment, per la seva innovació continuada i pel seu compromís social. A Espanya, Bosch dóna feina a unes 8.700 persones,  segons fonts de l’empresa, de les quals, prop de 400 treballen a la planta de Lliçà d’Amunt.

Des de @Meetingranollers ens congratulem de poder col·laborar en donar a conèixer la ciutat de Granollers  com a ciutat de referència del turisme de reunions i MICE a Catalunya.

Tant si ets una empresa com un eventplanner,  podem oferir-te  els serveis que necessites per l’èxit de la teva reunió d’empresa, esdeveniment corporatiu, trobada, formació, teambuilding, presentació de producte, etc. per tal que l’organització de l’acte estigui a l’alçada de les teves expectatives.