Celebra els teus esdeveniments a l’Hotel Ciutat de Granollers

Celebra els teus esdeveniments a l’Hotel Ciutat de Granollers

L’Hotel Ciutat de Granollers és un modern i confortable hotel de 4 estrelles especialitzat en turisme de negocis, amb serveis per a organitzar esdeveniments de primer nivell a Granollers. Es va construir i inaugurar durant les Olimpíades de Barcelona 1992 i ha estat recentment reformat, amb elegància i tons càlids, per l’estudi d’interioristes Denys & Von Arend.
Està situat a la part alta d’un turó a l’est de la ciutat, a 10 minuts a peu del centre històric i comercial de Granollers i estratègicament situat entre cinc punts d’interès turístic i comercial: a 5 quilòmetres del Circuit de Catalunya de Fórmula 1, a 5 quilòmetres de l’Outlet Shopping “Roca Village”, a 20 quilòmetres de la ciutat de Barcelona, ​​a 15 quilòmetres de les platges del Maresme i a 18 quilòmetres del Parc Natural del Montseny.

CONVENCIONS, REUNIONS D’EMPRESA I ESDEVENIMENTS CORPORATIUS
L’Hotel Ciutat de Granollers ofereix 10 habitacions àmplies i confortables, i els següents espais per a realitzar convencions i reunions d’empresa amb àrees interiors o bé exteriors que poden acollir des de 5 a 400 persones:

-JARDÍ: A l’aire lliure, el jardí és un espai ideal per degustar el coffee break, o per respirar una mica d’aire fresc.
-HALL: Un lloc arrecerat però amb vistes a l’exterior i ple de llum natural.
-SALÓ CIUTAT: Capacitat per a un màxim de 120 persones amb muntatge en teatre o 60 en Escola.
-GRAN SALÓ: Capacitat per a un màxim de 400 persones amb muntatge en teatre o 250 en Escola.
-SALÓ GRAN-A: Capacitat per a un màxim de 250 persones amb muntatge en teatre o 160 en Escola.
-SALÓ GRAN-B: Capacitat per a un màxim de 175 persones amb muntatge en teatre o 75 en Escola.
-SALONS COLL, FONT i RUERA: Salons amb capacitat per a un màxim de 23 persones amb muntatge en forma d’U, 22 en imperial, 21 en escola i 39 en teatre.

Les seves instal·lacions estan totalment equipades amb:

-Wi-Fi
-Projectors / pantalles
-So d’alta fidelitat
-Regulador d’intensitat de llum
-Cortines elèctriques

Ofereix, tanmateix, servei de Coffee Breaks i restauració pròpia amb una gastronomia mediterrànea àmplia i variada de cuina tradicional catalana elaborada amb molta cura i amb ingredients de primera qualitat. Les instal.lacions del Restaurant City són modernes i equipades amb la tecnologia més avançada.
L’Hotel Ciutat de Granollers també organitza Casaments, Banquets i Celebracions privades i, en nits màgiques com la d’avui, Sant Joan, és sens dubte, una de les millors opcions per triar a Granollers. Bona revetlla!