Can Muntanyola, espais per a reunions d’empresa a Granollers

Can Muntanyola, espais per a reunions d’empresa a Granollers

El centre de serveis a les empreses Can Muntanyola, ubicat al  Polígon Industrial Palou Nord,  ofereix, entre d’altres serveis, la possibilitat de llogar sales de reuniones per a empreses. Per les seves caracterísitiques, ben comunicat,  amb disponibilitat d’aparcament i amb una variada oferta d’espais de lloguer, és una solució ideal per a empreses de Granollers i tota la comarca del Vallès Oriental, però també com a punt de trobada d’empreses formades per membres que treballen en diverses comarques de tota la província de Barcelona, inclosa la ciutat comtal, com és el cas d’aquesta empresa, que va triar Can Muntanyola per celebrar la seva reunió estratègica anyal, amb un alt grau de satisfacció.

Les reunions d’empresa acostumen a ser molt productives quan tots els membres troben l’espai sense problemes. Can Muntanyola està perfectament identificat per al visitant de turisme de negocis, tant de forma online, a Google Maps, com offline, amb la senyalètica indicativa que troba en carretera. La producitivitat de les reunions sempre incrementa si aquest primer factor d’aproximació està ben resolt, ja que es pot dedicar tot el temps material a la immersió en el treball grupal, que és el principal objectiu de les reunions d’empresa. 

Lloguer d’aules i de sales de reunions

Els espais de Can Muntanyola estàn equipats amb tots els elements necessaris que les empreses necessiten per a realitzar la seva reunió de forma òptima. Així, totes les aules i sales ofereixen  suport audiovisual mitjançant pantalles de TV de plasma amb connexió wifi, pisarres i múltiples endolls. Els espais es poden llogar per hores  o dies i poden acollir des de 12  a 24 persones. No obstant, per a reunions més grans, o bé per a presentacions i formacions, Can Muntanyola disposa també d’una Sala d’Actes amb aforament per a 90 persones.

Incubació de projectes empresarials

Un altre dels serveis que Can Muntanyola ofereix per als emprenedors és un servei d’allotjament per a la incubació de projectes empresarials en la modalitat de taula assignada en sala compartida o en la modalitat de despatx.

Can Muntanyola és l’espai físic on  Granollers Mercat  desenvolupa la seva activitat principal. “Granollers Mercat” (GM) és l’Entitat Pública Empresarial Local adscrita a l’Àrea de Govern i Economia de l’Ajuntament de Granollers. El seu objectiu és incrementar el  creixement econòmic de forma equilibrada, cercant la cohesió territorial i social del municipi i la seva àrea d’influència.